Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Spectre

Daniel Craig son kez Bond rolüyle beyazperdede

İngiliz yazar Ian Fleming'in 1953'te ilk kez okurlarına tanıttığı ünlü casus 'James Bond'un maceraları, 50 yıldır sinemaseverlerin hayatında. 'James Bond' serisinin merakla beklenen son filmi 'Spectre', bu hafta izleyiciyle buluştu. Karizmatik ajan 'James Bond'un 24'üncü macerasında, '007' rolünde yeniden Daniel Craig'i izleyeceğiz. Ancak ünlü aktör, bir daha 'Bond' filmlerinde rol almayacağını açıkladı. Filmin yönetmeni Sam Mendes de başka 'Bond' filmi yönetmek istemediğini söyledi.

EN OLGUN BOND KIZI
İyi bir 'Bond' filmi için, güzel bir 'Bond kızı' olmazsa olmazdır. Bu seriye gösterilen ilgide; tehlikeli, güzel ve çekici 'Bond kızları'nın büyük payı var. 'Spectre'da karşımıza çıkan İtalyan oyuncu Monica Bellucci, en olgun 'Bond kızı' olarak tarihe geçti. Ben de tüm Bond kızlarını Monica Bellucci'yle kıyaslamak istedim. Bellucci, 50 yaşında olmasına rağmen 20'lik 'Bond kızları'na taş çıkarıyor. Bellucci, filmde bir mafya babasının dul karısı 'Lucia'yı oynuyor. Macera ilerledikçe de Bond'la aşk yaşamaya başlıyor. 'Bond' bu kez, 20'li yaşlarında değil 50'lerinin başında bir güzelle aşk yaşıyor. Efsanevi serinin ilk filmi olan 'Dr. NO'da rol alan ilk 'Bond kızı' Ursula Andress, beyaz bikinisiyle hâlâ akıllarda. Andress ve Bellucci'nin bikinili görüntüsünü yan yana getirince, siz de Monica'nın yaşlı Bond kızı olarak anılmayı hak etmediğini düşüneceksiniz. Bu arada Andress, bugün 76 yaşında...

LANETLENDİLER Mİ?
Hollywood söylentilerine göre; 'Bond kızı' olmak lanetli bir şey. Çünkü bu rolü oynayan aktrisler, mesleklerinin zirvesindeyken popülerliğini kaybediyormuş. Örneğin; Carey Lowell, Izabella Scorupco, Michelle Yeoh, Denise Richards, Halle Berry... Umarım Monica Bellucci de bu lanete kapılmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA